Campings

U boekt één van de mooie campings in een omtrek van en rond Vrsar/Porec. Dit is de standplaats van onze caravans. Nadat u een camping geboekt heeft, reserveert u één van onze caravans. Wij zorgen ervoor dat de caravan op de dag van aankomst voor u klaar staat op uw plekje op de door u gereserveerde camping.

Hieronder een aantal leuke camping tips!

Camping Porto Sole

Wilt u het hele jaar door in Istrië terecht kunnen, dan heeft camping Porto Sole de juiste accommodatie op kampeerplaatsen langs de zee of in stacaravans. Een duikclub en veel sportfaciliteiten, maar ook leuke fietsroutes voor een actieve vakantie het hele jaar door.

Open: 01.01.2022 – 31.12.2022
Naar de website van de camping…

Camping Valkanela

Zoekt u een camping die telkens vernieuwd en steeds nieuwe faciliteiten heeft? Camping Valkanela heeft een prachtig strand en een groot zwembadencomplex, nieuw uitgeruste kampeerplaatsen op prachtige plekjes of zelfs stacaravans met gezamenlijk zwembad. Het ervoor zorgen dat u tevreden bent en blijft heeft onze absolute prioriteit!

Open: 15.04.2022 – 02.10.2022

Naturist park Koversada

Het bekendste naturistencentrum aan de Adriatische zee, een van de oudste van Europa, is opgericht in 1961 en staat nog steeds voor een ontspannen paradijs in de ongerepte natuur van de baai van Lim. Een achterover leunend paradijs om het leven te vieren.

Open: 15.04.2022 – 02.10.2022

Orsera Camping Resort

De 3 sterren camping Orsera ligt aan de rand van de stad Vrsar aan de westkust van Istrië. De camping is erkend als één van de beste campings van Kroatië en biedt onderdak aan 1.704 gasten op een oppervlakte die bedekt is inheemse mediterrane planten. De kampeerplaatsen zijn deels gelegen op een vlak terrein en deels op terrasvormige hellingen en het 900 meter kiezel- en rotsstrand strekt zich uit tot aan de jachthaven van Vrsar. Langs de kust liggen tal van kleine baaien die omheind zijn en met stenen geplaveid zijn.

Camping Orsera heeft een sportcentrum en biedt tevens duiklessen aan, van juni tot september worden er sportieve en recreatieve programma’s georganiseerd, zo ook regelmatig kinderprogramma’s.

Op ca. 500 meter afstand van de camping vindt u een sculpturenpark dat de naam draagt van de beroemde Kroatische kunstenaar Dusan Dzamonja, de oprichter van dit park.

Istra Premium Camping Resort

Romantic peninsula surrounded by small islands not far from the town of Poreč features our Istra Premium Camping Resort. Situated right by the sea near a small marina and the charming coastal village of Funtana, this top-quality camping resort offers a wonderful feeling of peace and the authentic spirit of the Mediterranean.

Regardless of whether you want to camp on an attractive pitch by the sea or in a premium camping home, camping chalet, modern camping suite, premium camping villa with jacuzzi, deluxe camping villa with private pool or in a glamping tent, there’s a wide range of services and facilities on offer for a fulfilling family holiday.

From well-maintained beaches, the fantastic Aquamar family water park, a selection of programmes and amenities for children, parents and guests looking for a great time, to culinary experiences, everything is ready for an unforgettable camping holiday in the Adriatic.

Polidor Family Camping Resort

Polidor is a small, family-run 4* camp situated near Bijela uvala, in the vicinity of the small town of Funtana in Istria, Croatia. We are open year-round and can accommodate up to 300 guests. A well-equipped beach with a beach bar is located only 800 meters from the camp and we offer free transport to it with our Polidor train. Free Wifi is available all throughout the camp. Pets are welcome.

Camping Puntica

Puntica is zo aangenaam dat u zich direct thuis zult voelen. Heel snel weet u waar het restaurant is, hoe u tot het strand kan komen, waar zijn de beste bars en de jachthaven . Het personeel is vriendelijk en bereid om te helpen. Het schilderachtige dorpje Funtana ligt vlakbij. Het eten is lekker. De percelen liggen in de schaduw, met alle nodige aansluitingen en met uitzicht op zee. Het strand is een paar stappen verwijderd. Blijf een paar dagen, een week – wat u ook wilt op uw vakantie.

Camping Bijela Uvela

Camping Bijela Uvala ligt 5 kilometer ten zuiden van Poreč, een sprookjesachtig plaatsje op het bekende schiereiland van Kroatië: Istrië. De familiecamping ligt ten zuiden van de kern van Poreč, aan de Adriatische Zee. Een perfecte uitvalsbasis voor een vakantie vol zon, zee, strand, natuur en cultuur!

De camping is relatief groot, heeft directe toegang tot het strand, en er is vermaak voor alle leeftijden. Camping Bijela Uvala is misschien wel een van de mooiste vakantieparken van Istrië.

Naar de website van de camping…